POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Cene za rent a car u Beogradu: od 15.00€

 

Zimske cene važe do 30.04.2021. i kreću se od 16.00€ dnevno, iznajmljivanje automobila u Beogradu ili na Aerodromu Beograd.

 

 

ZIM rent a car Agencija se nalazi na aerodromu i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Zimske cene kreću se od 15€ dnevno sa uračunatih 100km i period najma od minimum 16 dana.

 

Plaćanje rent a car usluga

 

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

 

Uslovi iznajmljivanja

 

Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

 

Rezervacije automobila

 

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.