POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: Vračar

Iznajmljivanje vozila

 

ZIM rent a car Agencija dostavlja automobile na Vračar i u sam centar Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 12 € dan. Minimalan period 14 dana, sa 100Km dnevno u proseku tokom niske sezone.

Besplatna dostava automobila na Vracar, radnim danima, od 09.-16h.

 

 

Plaćanje rent a car usluga

 

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom. (Visa, Master itd).

ZIM Rent a car, osim automobila sa manuelnim menjačima, Golf, Oktavia, nudimo i automatik vozila kao što su Opel Astra, Renault Megane, VW Passat. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

 

 

Uslovi najma

 

Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

 

 

Rezervacije automobila

 

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.