POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: najjeftiniji

 

Najjeftinije iznajmljivanje vozila, kombija, cena od 12.00 eur dan

 

 

ZIM rent a car agencija se nalazi na aerodromu i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil ili kombi, možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cena rentiranja već od 12 € dan.

 

 

Plaćanje rent a car usluga

 

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

 

 

Iznajmljivanje kombija

 

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila u koje spadaju mali gradski automobili kao i porodični automobili nudi i putničke kombije Opel Vivaro,sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

 

 

Uslovi iznajmljivanja

 

Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

 

 

Rezervacije automobila

 

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.

 

Najjeftinije iznajmljivanje vozila