POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: Kombi

 

 

Izajmljivanje kombija u Beogradu, aerodrom Beograd

 

ZIM rent a car Agencija se nalazi u samom centru Beograda. Rezervisani automobil  ili putnicki kombi, možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd.

Putnicke kombije mozete iznajmiti bez vozaca, ili sa nasim vozacem.

Molimo vas da prilikom rezervisanja vozila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 12 € dan.

 

 

Plaćanje 

 

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja vozila, automobila ili kombija. Procedura preuzimanja vozila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije vozila, upoznavanja klijenta sa vozilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

 

 

Iznajmljivnje kombija bez vozaca

 

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro,sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

 

 

Uslovi najma

 

Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

 

 

Rezervacije automobila

 

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.

 

Rent a car Beograd: Kombi