POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: Cena

 

Iznajmljivanje vozila u Beogradu, cena 12 eur, popust 20%

 

ZIM rent a car Agencija se nalazi na aerodromu i u samom centru Beograda. Rezervisani automobil možete preuzeti na našoj adresi na Dorćolu, jednom od hotela u centru Beograda ili na aerodromu Beograd. Molimo vas da prilikom rezervisanja automobila pošaljete mesto preuzimanja, datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da rezervišemo rent a car za vas. Cene rentiranja već od 12 € dan.

Cena od 12.00 eur vazi za B i C kategoriju, Skoda Fabia, VW Polo, Opel Corsa, minimum 15 dana sa 100Km dnevno.

 

 

Plaćanje

 

Plaćanje za rent a car usluge vrši se unapred, prilikom preuzimanja automobila. Procedura preuzimanja automobila ne traje dugo, a sastoji se od kratke inspekcije automobila, upoznavanja klijenta sa automobilom i plaćanjem usluge. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojom kreditnom karticom (Visa, Master itd).

 

 

Iznajmljivanje kombija

 

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro,sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

 

 

Uslovi najma

 

Uslove najma (iznajmljivanja) vozila možete pogledati na ovom linku: USLOVI NAJMA

 

 

Rezervacije automobila

 

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 26 51.

 

Rent a car Beograd: Cena