POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: Aerodrom Beograd

 

 

Rent a car, Aerodrom Nikola Tesla

 

Automobile iz naše ponude možete preuzeti na parkingu aerodroma Nikola Tesla. Molimo vas da rezervišete minimum 24h unapred, pošaljete datum i vreme sletanja aviona, kako bismo mogli da Vam obezbedimo izabrano rent a car vozilo. Naš predstavnik će vas sačekati sa tablom, vašim imenom na dolaznom terminalu i uputiti do automobila. Cene iznajmljivanja automobila već od 12 €/dan.

 

Rent a car usluga  se naplaćuje  prilikom preuzimanja vozila, u gotovini ili preko kreditne kartice. Ukoliko nam pošaljete unapred kopiju vozačke dozvole i pasoša, pri preuzimanju automabila na parkingu aerodroma, ostaje samo kratka inspekcija vozila, koja traje par minuta. Oslobođeni ste bilo kakvih zadržavanja i čekanja ispred šaltera.

 

Rent a car za Vas!

 

ZIM Rent a car, osim rent a car vozila, nudi i putničke kombije Opel Vivaro, sa 8 i 9 mesta. Naše cene iznajmljivanja su finalne, sa uključenim porezom, neograničenom kilometražom, što nas svrstava u povoljne rent a car agencije, sa kvalitetnom flotom automobila i kombija.

Iznajmljivanje  rent a car automobila možete obaviti on-line,putem formulara na sajtu ili pozivanjem broja +381 65 987 2651.

 

 

 

Kontaktirajte sa nama

Telefoni: +381 65 987 26 51

Email:  Pošaljite nam mail

 

Rent a car Beograd: Aerodrom Beograd