POŠALJITE UPIT I RENTIRAJTE VOZILO (MINIMUM 24H PRE POČETKA NAJMA)

Rent a car Beograd: Aerodrom Nikola Tesla

Dostava i preuzimanje vozila na aerodromu po dogovoru

 

Automobili i putnički kombiji iz naše ponude se preuzimaju i na aerodromu Nikola Tesla, sedam dana u nedelji.

Nudimo veliki izbor automobila-hečbek, karavan, limuzina (VW Polo/Golf, Škoda Fabia/Rapid/Oktavia, Opel Corsa/Astra, Renault Megane, Fiat Tipo/500L). Pored toga, možete iznajmiti i putničke kombije Opel Vivaro sa 8 ili 9 mesta.

Čekamo Vas na dolaznom terminalu, sa tablom na kojoj piše Vaše ime, u predhodno dogovoreno vreme. Potrebno je da nam blagovremeno dostavite vaš broj leta i vreme sletanja u Beograd, prililikom potvrde rezervacije. Naši predstavnici će Vas sačekati i u slučaju da vaš let kasni. 24h pre dolaska u Beograd, dobijate broj telefona osobe koja će vam predati automobil.


Rezervisani automobil Vas čeka na parkingu aerodroma, cela procedura je jednostavna i traje 5-10 minuta. Ukoliko nam unapred pošaljete kopije vaših dokumenata, vozačke dozvole i lične karte ili pasoša, ugovor o najmu će biti spreman u kolima, pri preuzimanu ostaje da se uradi kratka inspekcija spoljašnosti automobila, ukoliko postoje oštećenja, biće unesena u zapisnik, koji dobijate sa ugovorom o najmu.


Plaćanje usluge se vrši unapred, pri preuzimanji automobila. Najam i depozit je moguće platiti kreditnim karticama Visa / Master / Am Ex / Dina.


Naše automobile možete vratiti takođe na aerodromu, u centru Beograda, u agenciji ZIM rent-a-car ili nekom od hotela u Beogradu.


Preuzimanje i vraćanje vikendom i van radnog vremena je moguće uz predhodni pismeni dogovor, i dodatno se naplaćuje ( 10.00 – 20.00 eur), u zavisnosti od vremena izdavanja / preuzimanja automobila.


Za sve dodatne informacije, molimo da nas kontaktirate e-mail-om ( zim@eunet.rs ) ili na +381.11.3036500 ( 09.00 – 17.00 h)

 

 

 

 

Rent a car Beograd: Aerodrom Nikola Tesla